Среќен роденден Иван!

Нашето десно крило Иван Чупиќ денеска го прославува својот 34 роденден.

На Иван му поскакуваме многу здравје, среќа и успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Иван!  

петок, 27 март 2020 - 16:13