Среќен роденден Грегор

Нашиот бек Грегор Оцвирк денеска го слави својот 20 роденден

На Грегор му посакуваме многу успех и здравје во животот и кариерата.

Среќен роденден Грегор!

среда, 5 декември 2018 - 14:22