Среќен роденден Глеб!

Нашиот пивот Глеб Калараш денеска го прославува својот 28 роденден.

На Глеб му посакуваме многу здравје у успех во кариерата.

Среќен роденден!

четврток, 29 ноември 2018 - 10:41