Среќен роденден Едуард!

Нашиот тренер Едуард Кокшаров денеска го слави својот 44 роденден.

На Едуард му посакуваме многу здравје, среќа и успех.

Среќен роденден Еди!

понеделник, 4 ноември 2019 - 09:57