Среќен роденден Дејан

Нашиот бек Дејан Кукуловски денеска го прославува својот 21 роденден.

На Дејан му поскауваме многу среќа и успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Дејан!

сабота, 17 август 2019 - 13:17