Среќен роденден Даниил

Нашето десно крило Даниил Шишкарев денеска го слави својот 31 роденден.

На Даниил му посакуваме многу среќа, успех и здравје во животот и кариерата.

Среќен роденден!

сабота, 6 јули 2019 - 09:00