Среќен роденден Даниил

Нашето десно крило Даниил Шишкарев денеска го прославува својот 30. роденден

На Даниил му посакуваме многу среќа и успех во животот и професионалната кариера

Среќен роденден Даниил!

петок, 6 јули 2018 - 14:43