Среќен роденден Даниел

Нашиот голман Даниел Ѓорѓески денеска го прославува својот 25 роденден.

На Даниел му посакуваме многу здравје и успех во животот и кариерата.

Среќен роденден Даниел!

понеделник, 3 декември 2018 - 11:18