Шампионски пречек за Вардар

Повеќе од 100.000 луѓе го пречекаа европскиот првак ВАРДАР на пристигнувањето во Скопје. Почнувајќи од аеродромот, на патот до градскиот плоштад каде беше и главната манифестација.


Како изгледаше целиот настан низ објективот на нашиот фотограф ДЕНИС ДУКОВСКИ

 

* ГАЛЕРИЈА ОД ПРЕЧЕКОТ

 

вторник, 4 јуни 2019 - 14:55