Промоција на нов дрес

РК Вардар и Вардар ФАНШОП Ве канат на промоцијата на новиот дизајн на дресот во којшто вардарци ќе настапат на Ф4 на ВЕЛУКС ЕХФ Лигата на шампиони во Келн на 1-2 јуни 2019.

НОВ ДРЕС, ИСТА ЦЕЛ – ПОБЕДА ВО КЕЛН

Ден: 23.05.2019
Локација: Вардар ФАНШОП (СЦ „Јане Сандански")
Време: 14 часот

Покануваме новинарски екипи со снимател/фоторепортер.

Лице за контакт:
Благоја Трифунов
телефон: 070 324 965

среда, 22 мај 2019 - 13:50