Прашајте го Игор Карачиќ!

Се што сакате да дознаете за Игор Карачиќ, неговата кариера, престојот во Вардар, неговиот живот, соиграчите, очекувањата сезонава со клубот..... Можете да го прашате.

Ќе ги одбереме најдобрите прашања, и на тие ќе одговори Игор Карачиќ?

А оние прашања што најмногу ќе му се допаднат ќе бидат и наградени со подарок.

Вашите прашања можете да ги испраќате на
media@rkvardar.com
или во INBOX на нашата ФБ страница (https://www.facebook.com/rkvardar/)

понеделник, 18 февруари 2019 - 13:07