Покана за прес - конференција

Ракометниот клуб Вардар повикува на прес - конференција пред натпреварот од СЕХА Газпром лигата помеѓу екипите на Вардар и Мотор (Украина).

Прес - конференцијата ќе се одржи во понеделник (11.11.2019) во прес конференциската сала во СЦ "Јане Сандански" во 12 часот.

Натпреварот меѓу Вардар и Мотор е закажан за во среда (13.11.2019) во 20,15 часот часот во СЦ "Јане Сандански".

Со почит,

петок, 8 ноември 2019 - 16:53