Покана за прес - конференција

Почитувани,

Ракометниот клуб Вардар повикува на прес - конференција пред натпреварот од ВЕЛУКС ЕХФ лигата на шампионите помеѓу екипите на Вардар и Кјелце (Полска).

Прес - конференцијата ќе се одржи во четврток (07.11.2019) во прес конференциската сала во СЦ "Јане Сандански" во 12 часот.

Натпреварот меѓу Вардар и Кјелце е закажан за во сабота (09.11.2019) во 17,30 часот во СЦ "Јане Сандански".

Со почит,

 

Акредитирање за натпреварот Вардар - Кјелце

Ве известуваме дека акредитирањето за натпреварот Вардар - Кјелце треба да го сторите најдоцна до среда (06.11.2019) до 12 часот. Вашите барања треба да ги испратите на

е-маил: media@rkvardar.com

ТВ, Радио и ВебТВ треба да се акредитираат преку ехфмаркетинг. Сите други треба да аплицираат директно во клубот

Ве молиме да извршите акредитирање на вашите новинари користејќи го официјалниот маил од медиумот.

Поради големиот број на барања за акредитација, ве молиме акредитирајте ги само ние лица што навистина ќе известуваат од натпреварот.
Акредитирање а не појавување на натпревар (и не известување за недоаѓање) значи дека за следните мечеви медиумот нема да биде во можност да добие акредитација.

Клубот го задржува правото да издаде онолку акредитации колку што има места за седење на новинарската трибина и да не прифати некои од барањата. Ве молиме за разбирање.

 

понеделник, 4 ноември 2019 - 20:01