Покана за прес - конференција

Ракометниот клуб Вардар повикува на прес - конференција пред натпреварот од СЕХА Газпром лигата помеѓу екипите на Вардар и Војводина (Србија).

Прес - конференцијата ќе се одржи во петок (1.11.2019) во прес конференциската сала во СЦ "Јане Сандански" во 12 часот.

Натпреварот меѓу Вардар и Војводина е закажан за во понеделеник (4.11.2019) во 20,15 часот во СЦ "Јане Сандански".

Со почит,

понеделник, 28 октомври 2019 - 11:02