Покана за прес-конференција

Ракометниот клуб Вардар, ве повикува на прес-конференција по повод натпреварот од СЕХА Газпром лигата помеѓу екипите на Вардар и Нексе (Хрватска)

Прес-конференцијата ќе се одржи на 12.03.2018 (понеделник) во 12 часот во прес-конференциската сала во СЦ „Јане Сандански„

Натпреварот меѓу Вардар и Нексе е закажан за 13.03.2018 (вторник) во СЦ „Јане Сандански" во 17,45 часот.

петок, 9 март 2018 - 09:10