Покана за прес-конференција

Ракометниот клуб Вардар Ве повикува на прес-конференција по повод натпреварот од СЕХА Газпром Лигата помеѓу екипите на Вардар и Целје Пивоварна Лашко (Словенија).

Прес-конференцијата ќе се одржи на 12.02.2018 (понеделник) во 12 часот во прес-конференциската сала во СЦ „Јане Сандански".

Натпреварот меѓу Вардар и Целје ќе се одигра на 13.02.2018 (вторник) во СЦ „Јане Сандански„ во 20:45 часот.

петок, 9 февруари 2018 - 17:31