Почнува продажбата на билети за мечот Вардар - Нексе од СЕХА лигата

Од денеска (15 август 2022) почнува продажбата на билети за четвртфиналниот меч од СЕХА лигата меѓу Вардар и НЕКСЕ:

Продажбата на билети ќе се врши Онлајн и преку продажната мрежа на MkTickets.
Купувањето на билети може да се направи преку следниот линк:
https://mktickets.mk/event/hc-vardar-1961-hc-nexe-seha-league/

Или преку продажните места во Скопје и низ Македонија
Скопје:
• LiteraturaMK - City Mall
• LiteraturaMK – EastGate Mall
• LiteraturaMK – Vero Jumbo
• LiteraturaMK – TC Bunjakovev
• LitaraturaMK – Ramstore Mall
• LiteraturaMK – Macedonia Str.
• LiteraturaMK – GTC ground floor
• Jugoton – GTC 1st floor
• JK Travel – TC Biser
• Makpetrol – Kozle
• Makpetrol - Ilindenska
• Makpetril – Vlae
Велес:
• Unison - Blagoj Gjorev 9
Прилеп:
• TA Bran - Pere Toshev 75
Куманово:
• Tobacco Agora – TC Garnison
Тетово:
• Tobacco Monaco – Ilindenska 176
• Grand tobacco – 29 Noemvri 107
Гостивар:
• Tobacco Vona 5 – Zhivko Brajkovski 15
Охрид:
• TA Vis Poj – Makedonski Prosvetiteli 1
Битола:
• LiteraturaMK – Sirok Sokak 40
• Tobacco Brothers – Sirok Sokak 126
Струмица:
• LiteraturaMK – Blagoj Jankov Muceto 4
• TA Safari - Blagoj Jankov Muceto 2
Радовиш:
• TA Halkidiki Travel – Partizanska 43

За онлајн продадените билети, доволно е само да се испечатат ваучерите или да се покажат на телефон во ПДФ верзија.

Цените на билетите се следни:

Блокови 1, 2, 9 и 10:
Цена - 60 денари

Блокови 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14 и 15:
Цена - 100 денари

Блокови 2, 3, 5 и 6:
Цена - 150 денари

Натпреварот меѓу Вардар и НЕКСЕ ќе се игра на 23 август во 20,15 часот во СЦ „Јане Сандански".

 

понеделник, 15 август 2022 - 14:21

Share on Facebook