Почнува продажбата на билети за мечот Вардар - Алкалоид

Од денеска (21 септември 2022) почнува продажбата на билети за мечот од 4. коло од домашната Супер лига меѓу РК Вардар 1961 и РК Алкалоид.

Натпреварот меѓу Вардар и Алкалоид е закажан за в сабота (24 септември) во 18,30 часот во салата во СЦ „Јане Сандански".

Продажбата на билети ќе се врши Онлајн и преку продажната мрежа на MkTickets. Два часа пред натпреварот ќе работи и билетарницата пред салата.

Купувањето на билети може да се направи преку следниот линк:
https://www.karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=4530

Или преку продажните места во Скопје и низ Македонија
Скопје:
• LiteraturaMK - City Mall
• LiteraturaMK – EastGate Mall
• LiteraturaMK – Vero Jumbo
• LiteraturaMK – TC Bunjakovev
• LitaraturaMK – Ramstore Mall
• LiteraturaMK – Macedonia Str.
• LiteraturaMK – GTC ground floor
• Jugoton – GTC 1st floor
• JK Travel – TC Biser
• Makpetrol – Kozle
• Makpetrol - Ilindenska
• Makpetril – Vlae
Велес:
• Unison - Blagoj Gjorev 9
Прилеп:
• TA Bran - Pere Toshev 75
Куманово:
• Tobacco Agora – TC Garnison
Тетово:
• Tobacco Monaco – Ilindenska 176
• Grand tobacco – 29 Noemvri 107
Гостивар:
• Tobacco Vona 5 – Zhivko Brajkovski 15
Охрид:
• TA Vis Poj – Makedonski Prosvetiteli 1
Битола:
• LiteraturaMK – Sirok Sokak 40
• Tobacco Brothers – Sirok Sokak 126
Струмица:
• LiteraturaMK – Blagoj Jankov Muceto 4
• TA Safari - Blagoj Jankov Muceto 2
Радовиш:
• TA Halkidiki Travel – Partizanska 43

За онлајн продадените билети, доволно е само да се испечатат ваучерите или да се покажат на телефон во ПДФ верзија.

Цените на билетите се следни:

Блокови 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14 и 15:
Цена - 50 денари

Блокови А2, А3, А5 и А6:
Цена - 100 денари

 

среда, 21 Септември 2022 - 12:01

Share on Facebook