Петок е последен ден за приоритетна замена на сезонските билети

Утре, петок (4 август 2017) е последен ден за замена на старите сезонски билети за нови за сезоната 2017/2018. Во приоритетната продажба нашите фанови ќе можат да го купат само истото место што го имале изминатата сезона.

РК Вардар и ФК Вардар на своите најверни фанови кои имаале купено сезонски билет изминатата сезона да дојдат на билетарницата на СЦ „Јане Сандански" и да си ги заменат старите сезонски билети со сезонски билети за новата сезона.

Во приоритетната продажба нашите фанови ќе можат да го купат само истото место што го имале изминатата сезона.

Приоритетната продажба на сезонски билети почна на 24 јули и ќе трае до утре, 4 август.
Потоа сите билети што ќе останат се пуштаат во регуларна продажба, што почнува на 7 август и ќе трае до 20 август.

За секој поединечен натпревар ќе бидат пуштени билети во продажба само доколку има слободни места.

Со секој купен сезонски билет ќе може да се добие и шампионска маица по цена од 399 МКД.

Повеќе информации можете да добиете на:
телефон: + 389 2 2401 980
e-mail: info@ticketplus.mk

Повеќе информации за билетите на нашата страница или на www.ticketplus.mk

 

четврток, 3 август 2017 - 17:33