Освој две карти за финалето на ЕХФ ЛШ со Cashback World Macedonia

Нашиот партнер Cashback World Macedonia организира предизвик за ракометните фановите и подарува две карти за VELUX EHF FINAL4.

Cashback World Macedonia Ви подарува две карти за VELUX EHF FINAL4 настанот во Келн, Германија (1-2 јуни 2019)!

Времетраење на предизвикот: 01.04.2019 - 01.05.2019.

Победникот на предизвикот ќе биде оној учесник кој остварил најголем број купувања со eVoucher во овој период.

Добитникот ќе биде објавен на 03.05.2019.

Детални информации за предизвикот - https://bit.ly/2WS3yGs

Доколку сеуште не сте Cashback World член, направете го тоа веднаш https://bit.ly/2Cc0OLi

вторник, 9 април 2019 - 15:41