Линк за мечевите на турнирот во Гумерзбах

Вардар денеска и утре настапува на турнир во Германија, каде ќе играат и екипите на Гумерзбах, Рајн Некар и Флензбург. Денеска од 17 часот е полуфиналето со Рајн Некар

Домаќините на нивната Facebook страница ќе вршат пренос од сите натпревари.

Линкот на кој можете да го следите мечот меѓу Вардар и Рајн Некар е:

https://www.facebook.com/vfl.gummersbach/videos/1439971152717982/?fref=mentions

Во првото полуфинале играат  Гумерзбах и Флензбург

сабота, 12 август 2017 - 14:55