Билетите за дуелот со Мотор во продажба и на билетарницата на СЦ „Јане Сандански“

Од денеска (10 февруари 2020) во продажба се пуштени поединечните билети за следниот домашен натпревар на Вардар во ЕХФ лигата на шампионите против Мотор што може да се купат на билетарницата на СЦ „Јане Сандански"

Цената на поединечните билетите за натпреварите со Мотор се:
* трибина - 350 денари
* А блок - 400 денари

Продажбата се врши и онлајн преку www.ticketplus.mk

Натпреварот Вардар - Мотор е закажан за 15 февруари 2020 година во СЦ „Јане Сандански" 17,30 часот.

Купувањето на билетите е можно 24/7 преку онлајн - www.ticketplus.mk и на билетарницата на СЦ „Јане Сандански" секој работен ден од 10 до 18 часот.

понеделник, 10 февруари 2020 - 14:31