Вести

Aкредитирање на натпревар од ЕХФ лига на шампиони меѓу Вардар 1961 и ПИК Сегед

* акредитирање директно во клуб најдоцна до среда, 24.11.2021
* присуство на ограничен број новинари на трибина
* ограничен број фотографи зад головите
* Дозволен влез само согласно одлуката на Влада (целосно вакцинирани, прележан Ковид-19 во...