Викендов се игра осмото коло од Вардар Јуниор лигата

Подгответе се за ново коло од најдобрата лига на Ракометната академија Вардар, Вардар Јуниор лигата.

Во сабота и недела, 6 и 7 април, во СЦ Јане Сандански се игра осмото коло од лигата. Како и вообичаено ќе се дружиме со момчињата и девојчињата од Делчево, Охрид, Прилеп, Куманово, Велес и Скопје.

Распоред на натпревари од 8 коло:

Во прилог се и билтените од шестото и седмото коло од Вардар Јуниор лигата:

Момчиња:

- 2008/09 

              6_kolo_200809_maski.docx

              7_kolo_200809_maski.docx

- 2006/07

              6_kolo_maski_200607.docx

              7_kolo_maski_200607.docx

- 2004/05

              6_kolo_mashki_200405.docx

              7_kolo_mashki_200405.docx

Женски:

- 2007/08

              6_kolo_devojchinja_200607.docx

             7_kolo.docx

петок, 5 април 2019 - 20:01