Вардар, Урдаревски, Карпош и Аеродром - полуфиналисти во 2004/05

Вардар, Урдаревски Вардар, Карпош Вардар и Аеродром се полуфиналисти во генерацијата 2004/05 машки, додека Бисинов Вардар е најдобар во категоријата 2006/07 машки, а зад него се Урдаревски Вардар и Ангели Вардар. Ова е исходот од првиот ден на Зимскиот турнир 2019 „Еден живот, една љубов" во организација на Ракометната академија Вардар.

Утре се играат полуфиналните натпревари и финалињата за генерацијата 2004/05, како и за подобар пласман од 5 до 8 место.

Погледнете го резултатите од денешните натпревари како и распоредот за следните натпревари во категоријата:

- 2004/05 машки: 04-05_1.docx
- 2006/07 машки: 6-7_1.docx

вторник, 15 јануари 2019 - 21:15