Вардар КС лидер на табелата кај 2008/09 по првиот ден од турнирот

Вардар Кубалибре Седмерец е најдобар на табелата во категоријата 2008/09 по првиот ден од зимскиот турнир „Еден живот, една љубов". Следат Ангели Вардар, Кисела Вода Вардар, како и двете екипи на Бисинов.
На денешните дуели Вардар Кубалибре Седмерец победи и на двата натпревари, односно со Ангели Вардар и Кисела Вода Вардар. По една победа имаа и Ангели Вардар и Кисела Вода Вардар.

Целосниот преглед на резултатите од денешните натпревари на следниот линк: 0809_maski_1.docx

Утре во малата сала во СЦ „Јане Сандански" продолжуваат натпреварите за подобар пласман на табелата. Влезот е слободен.

четврток, 17 јануари 2019 - 21:13