Тренирајте ракомет во регионалните единици на Ракометната академија Вардар

Ракометната академија Вардар со своите 22 регионални единици ве очекува на уписите за новата, четврта сезона од Вардар Јуниор лигата. Бидете дел од најголемата лига во Македонија каде ќе имате можност да се натпреварувате само со своите врсници, и тоа во неколку старосни категории, во машка и женска конкуренција.

Погледнете го списокот со регионалните единици и контактите на кои може да добиете повеќе информации за учеството во Вардар Јуниор лигата. Побарајте го од тренерите нашиот промотивен флаер со информација за уписот.
За условите за упис прочитајте повеќе на следниов линк.
Во однос на Општина Кисела Вода Вардар, ја нема на списокот на регионални единици зашто сѐ уште не е обновен договорот со Општината Кисела Вода и штом нѐ известат за соработката во следнава сезона, веднаш ќе информираме и за оваа Регионална единица.
Дојдете да играме, да учиме ракомет, да се забавуваме и натпреваруваме.

1. РШ Андријана Будимир – Вардар / Скопје
Андријана Будимир 078 – 892-324
email: andijana.budimir@gmail.com

2. СК Александар Урдаревски – Вардар / Скопје
Никола Димовски 070-838-913
email: nik.koki.dimovski@gmail.com

3. РК Ѓорче Петров – Вардар / Скопје
Владимир Радиќ 078-366-489
email: radicrakomet@gmail.com

4. РК Шампион – Вардар / Скопје
Слободан Чивлачки 071-264-494
еmail: slobodan.civlacki@hotmail.com

5. РК Ново Лисиче – Вардар / Скопје
Марија Аврамовска 071-353-899
email: rknovolisice@gmail.com
email: m-avramovska@live.com

6. Драчево – Вардар / Скопје
Велимир Настески 077-601-340
email: akademija@rkvardar.com

7. Ангели Вардар / Скопје
Силвана Миленковиќ 078-351-114
E-mail: silvana_milenkovic@yahoo.com

8. РК Илинден – Вардар / Илинден
Александра Јанев 078-352-401
email: ane_stamenkovik@hotmail.com

9. РК Бисинов – Вардар / Велес
Никола Бисинов 075-389-465
email: nikolabisinov@gmail.com

10. РК Преспа – Вардар / Ресен
Иванчо Ангелковски 078-233-411
email: ivan.angelkovski@yahoo.com

11. ЖРК Вардар 2014 – Виница /Виница
Перо Бошевски 070-309-712
еmail: boshe_vinica@mail.net.mk

12. РК Карпош – Вардар / Куманово
Миодраг Јовановски 078-334-327
Александар Јанчиќ 078 649-977
Љубиша Димкоски 076-281-328
email: rkkarposkumanovo@yahoo.com

13. РК Филип – Вардар / Прилеп
Александар Таневски 078-303-400
email: rk.filip@gmail.com

14. РШ Кале – Кичево Вардар / Кичево
Драган Кузмановски 070-346-182
email: rakometnaskolakale@gmail.com

15. ГРК Гостивар – Вардар / Гостивар
Гордана Ѓорѓеска 072-212-388
email: grkgostivar@gmail.com

16. РШ Вардар – ДБ / Кавадарци
Благој Бандев 075-591-027
email: info@vardar-db.com

17. РК Делчево - Вардар / Делчево
Горан Велков 078-291-470
email: grnvelkov@yahoo.com

18. РК Кузман – Вардар / Илинден
Александра Кузмановска 071 297 495
email: rkkuzman@hotmail.com

19. РК Војнисон – Вардар / Кичево
Војне Савески 075 525 774
email: rk-vojnison@hotmail.com

20. РК Балтепе – Вардар / Тетово
Филип Глигоров 071 342 411
email: filip.gligorov55@gmail.com

21. Асови – Вардар / Кичево
Зоран Андрески 071 648 446
e-mail: zoki_andreski@yahoo.com

22. Седмерец – Вардар / Охрид
Борис Џутески 078-264649
e-mail: boris.djuteski@agrofila.com.mk

петок, 18 мај 2018 - 14:41

Share on Facebook