Првото коло од Вардар Јуниор се комплетира во Прилеп

Во Прилеп се игра вториот дел од првото коло од Вардар Јуниор лигата. Ракометната академија Вардар натпреварите ги организира во СЦ Добре Јовановски во Прилеп, в сабота со почеток од 13 часот.
Според распоредот се натпреваруваат екипи од Прилеп, Велес, Делчево, Кичево, Охрид и Куманово.

* Распоред за натпреварите: saatnica_03.11.20187719.pdf

Првиот дел од колото се одигра минатиот викенд во СЦ Јане Сандански во Скопје.
Ве очекуваме на трибините.

петок, 2 ноември 2018 - 20:55