Карпош, Бисинов, Будимир и Седмерец лидери во Јуниор лигата

Одлична игра и натпреварувачки дух и во осмото коло од Вардар Јуниор лигата. Момчињата од генерацијата 2006/07 доиграа натпревари од седмото коло, и сега сите се на заслужен одмор пред следната рунда натпревари.

Се дружевме со момчињата и девојчињата од Делчево, Охрид, Прилеп, Куманово, Велес и Скопје, а заедно испишуваме уште една одлична сезона од најдобриот проект на Ракометната академија - Вардар Јуниор лигата.

Во прилог се и билтените од осмото и седмото коло од Вардар Јуниор лигата:

Момчиња:

- 2008/09 8_kolo_2008-09_maski.docx

- 2006/07 7_kolo_2006-07_maski.docx

- 2004/05 8_kolo_2004-05_maski.docx

Женски:

- 2007/08 7_kolo_2006-07_maski.docx

понеделник, 15 април 2019 - 13:47

Share on Facebook