РК ВАРДАР 1961

СОСТАВ 2022/23

ГОЛМАНИ

ГОЛМАН

БОРКО РИСТОВСКИ

БРОЈ

1

ДАТА НА РАЃАЊЕ

02/11/1982

ВИСИНА

190cm

ГОЛМАН

МАРТИН ТОМОВСКИ

БРОЈ

12

ДАТА НА РАЃАЊЕ

10/07/1997

ВИСИНА

194cm

ГОЛМАН

ВАСИЛ ГОГОВ

БРОЈ

99

ДАТА НА РАЃАЊЕ

03/11/2000

ВИСИНА

190cm

БЕКОВИ

СРЕДЕН БЕК

МАРТИН КАРАПАЛЕВСКИ

БРОЈ

11

ДАТА НА РАЃАЊЕ

11/03/2000

ВИСИНА

178cm

СРЕДЕН БЕК

АНДРЕЈ ДОБРКОВИЌ

БРОЈ

10

ДАТА НА РАЃАЊЕ

20/04/2004

ВИСИНА

190cm

СРЕДЕН/ЛЕВ БЕК

ЛЕОНАРДО ДУТРА ФЕРЕИРА

БРОЈ

33

ДАТА НА РАЃАЊЕ

29/03/1996

ВИСИНА

184cm

ЛЕВ БЕК

ФИЛИП ТАЛЕСКИ

БРОЈ

28

ДАТА НА РАЃАЊЕ

28/03/1996

ВИСИНА

200cm

ЛЕВ БЕК

МАРКО МИШЕВСКИ

БРОЈ

97

ДАТА НА РАЃАЊЕ

23/08/1999

ВИСИНА

199cm

ЛЕВ БЕК

ВЕЛКО МАРКОСКИ

БРОЈ

64

ДАТА НА РАЃАЊЕ

05/04/1986

ВИСИНА

194cm

ДЕСЕН БЕК

ЈОЕЛ КУНИ МОРАЛЕС

БРОЈ

8

ДАТА НА РАЃАЊЕ

15/02/1987

ВИСИНА

190cm

ДЕСЕН БЕК

ТОМИСЛАВ ЈАГУРИНОВСКИ

БРОЈ

4

ДАТА НА РАЃАЊЕ

19/08/1998

ВИСИНА

188cm

ПИКЕРИ

ПИКЕР

СТОЈАНЧЕ СТОИЛОВ

БРОЈ

5

ДАТА НА РАЃАЊЕ

30/04/1987

ВИСИНА

191cm

ПИКЕР

СТЕФАН АТАНАСОВСКИ

БРОЈ

55

ДАТА НА РАЃАЊЕ

08/09/1999

ВИСИНА

207cm

ПИКЕР

МИЛАН ЛАЗАРЕВСКИ

БРОЈ

18

ДАТА НА РАЃАЊЕ

09/02/1997

ВИСИНА

194cm

ПИКЕР

МИХАИЛ АЛАРОВ

БРОЈ

7

ДАТА НА РАЃАЊЕ

21/11/1997

ВИСИНА

197cm

КРИЛА

ЛЕВО КРИЛО

ДЕЈАН МАНАСКОВ

БРОЈ

3

ДАТА НА РАЃАЊЕ

26/08/1992

ВИСИНА

181cm

ЛЕВО КРИЛО

ЈАН ЧУВАРА

БРОЈ

14

ДАТА НА РАЃАЊЕ

18/10/1995

ВИСИНА

184cm

ДЕСНО КРИЛО

ГОЦЕ ГЕОРГИЕВСКИ

БРОЈ

9

ДАТА НА РАЃАЊЕ

12/02/1987

ВИСИНА

185cm

ДЕСНО КРИЛО

АЛЕН ЌОСЕВСКИ

БРОЈ

77

ДАТА НА РАЃАЊЕ

07/06/2001

ВИСИНА

187cm

ДЕСНО КРИЛО

ДАРКО ЃУКИЌ

БРОЈ

45

ДАТА НА РАЃАЊЕ

11/12/1994

ВИСИНА

191cm

ЛЕВО КРИЛО

МАРИО СТОЈАНОВСКИ

БРОЈ

62

ДАТА НА РАЃАЊЕ

08/09/2004

ВИСИНА

183cm

СТРУЧЕН ШТАБ

РАКОВОДСТВО

ПРЕТСЕДАТЕЛ

МИХАЈЛО МИХАЈЛОВСКИ

СПОНЗОРИ