СОСТАВ 2021 / 2022

РК ВАРДАР 1961

Васил Гогов

99
Голман

Али Сафар

94
Голман

Мартин Карапалевски

11
Среден бек

Стефан Крстевски

33
Среден бек

Анте Гаџа

24
Среден бек

Анте Кудуз

47
Лев бек

Филип Талески

28
Лев бек

Оливие Њокас

6
Лев бек

Бакари Диало

13
Лев бек

Марко Мишевски

97
Лев бек

Кевин Њокас

10
Десен бек

Јоел Куни Моралес

44
Десен бек

Давид Савревски

21
Десен бек

Џереми Тото

22
Пикер

Тимур Дибиров

31
лево крило

Јан Чувара

14
лево крило

Дарко Ѓукиќ

45
Десно крило

Ален Ќосевски

77
Десно крило

Гоце Георгиевски

9
Десно крило

Стручен штаб

Веселин Вујовиќ

Главен тренер

Владо Недановски

Помошен тренер

Александар Рогановиќ

Тренер на голмани

Стојан Петрушевски

Помошен тренер

Данијел Јуришиќ

Кондиционен тренер

Македонка Сиљаноска

Физиотерапевт

Рубинчо Србиноски

Физиотерапевт

Раководство

Михајло Михајловски

Претседател