Билети

СЕЗОНА 2018/2019

 

Замена на сезонските влезници за билети за осмина-финалниот меч од ЛШ

 

Сите сопственици на сезонски влезници за натпреварите на Вардар во ракометната Лига на шампиони за сезоната 2018/2019 во следниот период ќе имаат можност истите да ги заменат со билети за осмина-финалниот натпревар против ППД Загреб закажан за 30 март во Скопје

Од петок, 8 март, па се до вторник, 19 март 2019 година ќе трае приоритетната замена на сезонските билети со влезници за осмина-финалниот натпревар во ЛШ. По истекот на овој период односно од 20 март сите сезонски билети кои нема да бидат заменат ќе бидат пуштени во слободна продажба.

Со приоритената замена на сезонските билети се здобивате со право да ги задржите истите места што сте ги имале и во текот на групната фаза од Лигата на шампионите. Не е можно менување на местата, туку само задржување на истите за реванш осмина-финалниот натпревар против ППД Загреб.

Цената на билетот за осмина-финалниот натпревар против ППД Загреб ќе чини:
* 350 денари за местата на трибина
* 400 денари за А блоковите

Од 20 март ќе почне регуларна продажба на влезници за осмина-финалниот меч и ќе трае се до распродавање на капацитетот на салата во СЦ „Јане Сандански".

Приоритетната замена на сезонските билети со влезници за осмина-финалните натпревари ќе се врши исклучиво на билетарницата на СЦ „Јане Сандански" секој ден (понеделеник - сабота) од 10 до 18 часот.
Притоа ќе биде задолжително приложување и на сезонскиот билет заради докажување на местото што сте гу имале во групната фаза.

Повеќе информации околу замената може да се добијат на info@ticketplus.mk и на телефонскиот број + 389 2 2401 980

Сите што во овој рок нема да извршат замена на билетите, значи дека се откажуваат од тоа право, и истите ќе бидат пуштени во слободна продажба.

 

**********************************************************************************************************

 

 

Од понеделник (19 ноември 2018) во продажба се пуштаат билетите за следниот домашен натпревар од Лигата на шампионите меѓу Вардар и Кјелце.

На 1 декември Вардар е домаќин на Кјелце во последниот меч годинава во Лигата на шампионите. Натпреварот е закажан за 17,30 часот во СЦ „Јане Сандански"

Во продажба ќе се пуштат поединечни билети за трибините и А блоковите. Имателите на сезонски билети истите ќе може да ги искористат за сите натпревари во лигата на шампионите и во СЕХА лигата, и домашното првенство.

Цената на поединечните билети за дуелот со Кјелце се:
* 350 денари за местата на трибина
* 400 денари за А блоковите

Билетите ќе може да се купат на билетарницата на СЦ „Јане Сандански" секој работен ден од 10 до 18 часот, и он лајн на www.ticketplus.mk

По седум одиграни натпревари во група А во Лигата на шампионите Вардар е на делба на второто место 10 бода, исто колку и Рајн некар и Кјелце.

**************************************************

 

Продолжен рокот за продажба на сезонските билети

Регуларната продажба на сезонски билети за натпреварите на Вардар ќе биде продолжена до 16 септември 2018 година. Сезонските билети важат за сите натпревари од домашното првенство, СЕХА лигата и групната фаза од лигата на шампионите.

Во регуларна продажба се пуштени сите билети, вклучувајќи ги и оние што не биле обновени со приоритетната продажба.

Продажбата на сезонските билети се врши на билетарницата на СЦ „Јане Сандански" и он-лајн преку продажната мрежа на www.ticketplus.mk

Во продажба се пуштени билети од две категории: за трибинскиот простор, а А блоковите.
Цената на сезонските билети ќе биде иста како и претходните сезони.
- 2.200 денари за трибински простор
- 2.550 денари за А блоковите

По завршување на регуларната продажба на билети ќе има продажба за секој поединечен меч од лигата на шампионите и СЕХА лигата ќе биде неколку денови пред натпреварот, и за тоа ќе има посебно известување за бројот и категоријата на билети што ќе бидат пуштени во продажба. Тогаш ќе бидат пуштени во продажба само местата што се останати и не биле продадени.

Првиот домашен натпревар на Вардар во ЛШ е на 22 септември против Кристијанштад.

***********************************************************************************************************************

 

 

Откако заврши приоритетната продажба на сезонски билети за новата сезона од ДЕНЕСКА па до 31 август ќе има регуларна продажба на сезонски билети за натпреварувачката сезона 2018/2019. Сезонските билети важат за сите домашни натпревари на РК Вардар во лигата на шампионите, СЕХА лигата и домашното првенство.

Во регуларна продажба ќе бидат пуштени сите билети, вклучувајќи ги и оние што не биле обновени со приоритетната продажба.
Регуларната продажба на сезонските билети ќе се врши на билетарницата на СЦ „Јане Сандански" и он-лајн преку продажната мрежа на www.ticketplus.mk

Во продажба ќе бидат пуштени билети од две категории: за трибинскиот простор, а А блоковите.
Цената на сезонските билети ќе биде иста како и претходните сезони.
- 2.200 денари за трибински простор
- 2.550 денари за А блоковите

По завршување на регуларната продажба на билети ќе има продажба за секој поединечен меч од лигата на шампионите и СЕХА лигата ќе биде неколку денови пред натпреварот, и за тоа ќе има посебно известување за бројот и категоријата на билети што ќе бидат пуштени во продажба. Тогаш ќе бидат пуштени во продажба само местата што се останати и не биле продадени.

Првиот домашен натпревар на Вардар во ЛШ е на 22 септември против Кристијанштад. Во СЕХА лигата првиот домашне натпревар за Вардар е на 4 септември во СЦ „Јане Сандански" против Железничар од Ниш